Prostii nostri sunt destepti

Luni, 25 Ianuarie 2016, ora 14:09
1415 citiri
Prostii nostri sunt destepti

Parca nu era suficient c-avem politicieni care au plagiat. Nu ne mai ajungea, se pare, nici faptul ca numerosi insi corupti au scris, in inchisoare, lucrari calificate ca stiintifice, dupa ce au primit girul unor profesori universitari. Ei bine, iata ca avem acum o combinatie a acestor profiluri!

Adica un politician uns cu toate alifiile, condamnat pentru coruptie si care a redactat in puscarie o carte, folosind procedeul copy paste. Nu-i mai dau numele, fiindca e pe buzele tuturor, de ani de zile.

Problema e ca o iau razna nu doar dinozaurii, ci si tinerii. Nu, nu-l am in vedere pe junele giurgiuvean, care a organizat o conferinta de presa, pentru a anunta ca vrea sa se insoare, ca sa-si sporeasca astfel sansele de a castiga primaria. Cred ca trebuie sa-l ignoram pe ipochimen, fiindca, in politica, inocenta mimata e o forma de kitsch.

Ma gandesc, in schimb, la cei care, mult mai seriosi, vor sa intemeieze noi formatiuni politice si care considera ca, pentru a reusi, e musai ...citeste mai departe despre "Prostii nostri sunt destepti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#plagiat demnitari, #alegeri doua tururi , #Stiri Guvern