LIVE PSD castiga alegerile cu un scor istoric. Niciun independent in Parlament

Luni, 12 Decembrie 2016, ora 10:05
911 citiri
LIVE PSD castiga alegerile cu un scor istoric. Niciun independent in Parlament
Foto: Ziare.com

Rezultatele furnizate de Biroul Electoral Central (BEC) la ora 10.00 confirma victoria detasata a PSD la alegerile parlamentare, care a obtinut in jur de 46% din totalul voturilor, in conditiile in care 40% din populatia cu drept de vot s-a prezentat la urne.

Astfel, potrivit cifrelor anuntate de BEC dupa numararea fizica a voturilor in 68% din sectii, PNL se situeaza la mai putin de jumatate din scorul PSD, abia atingand 20% din voturi. USR a reusit sa intre in Parlament, cu peste 9%. De asemenea, UDMR si ALDE au trecut pragul electoral, in timp ce PMP are inca emotii pana la rezultatele finale, cu 5,54% din voturi pentru Camera Deputatilor si 5,51% din voturi la Senat.

Independentii Elena Udrea, Remus Cernea si Theodor Paleologu nu au reusit sa intre in Parlament.

Imediat dupa anuntarea rezultatelor exit-poll, tonul negocierilor ce vor urma incepand chiar de luni pentru formarea guvernului a fost setat deja din declaratiile liderilor principalelor partide.

Astfel, PSD si ...citeste mai departe despre "LIVE PSD castiga alegerile cu un scor istoric. Niciun independent in Parlament" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#rezultate alegeri parlamentare 2016, #PSD rezultate parlamentare 2016, #USR PNL Ciolos rezultate parlamentare , #Stiri Guvern