PSD mai amana o data Legea salarizarii: Nu va fi depusa nici in aceasta saptamana

Marti, 18 Aprilie 2017, ora 16:29
975 citiri
PSD mai amana o data Legea salarizarii: Nu va fi depusa nici in aceasta saptamana
Foto: Arhiva Ziare.com

Liderul grupului parlamentar PSD din Camera Deputatilor, Marcel Ciolacu, "nu crede" ca proiectul Legii salarizarii va fi depus la Parlament in cursul acestei saptamani, desi seful PSD, Liviu Dragnea, anuntase doar o amanare de o saptamana.

Intrebat daca sunt sanse sa se depuna Legea salarizarii unitare in aceasta saptamana, Ciolacu a raspuns: "Nu cred!".

El a subliniat ca proiectul va fi depus cand se vor termina absolut toate dezbaterile si vor fi depuse toate amendamentele si dupa ce PSD va avea un feedback de la toate partidele.

Intrebat daca are un orizont de timp pentru depunerea proiectul de Lege al salarizarii, Ciolacu a raspuns: "Nu am, nu s-a stabilit lucrul acesta. O sa stabilim".

El a aratat ca a fost creat un mail "special" pentru transmiterea de amendamente.

"Toate amendamentele merg pe mail atat la grup, cat si la minister. Sunt destule. Eu vorbesc de PSD in momentul acesta. Proiectul a fost trimis peste tot, toate grupurile au primit Legea salarizarii. Amendamentele de la celelalte grupuri nu trebuie sa vina la noi, trebuie sa mearga la minister si la comisii. Nu trebuie sa le depuna la PSD, ar fi culmea ca celelalte grupuri parlamentare sa depuna la PSD", a spus Ciolacu.

Depunerea Legii salarizarii unitare a personalului platit din fonduri bugetare a fost deja amanata o data, saptamana trecuta, prin decizia unilaterala a liderului PSD, Liviu Dragnea, care a aratat ca isi doreste ca acest act normativ sa "mai stea" o saptamana, pentru a fi publicat in presa, astfel incat "sa-si mai dea lumea cu parerea".

Iata mai multe prevederi ale Legii salarizarii:

Militarii, politistii, angajatii din penitenciare vor avea un spor de pericol de pana la 50%Salariile magistratilor vor ajunge pana la 26.250 de lei. Judecatorii vor castiga mai mult decat procuroriiCe spor vor avea angajatii cu doctoratGrindeanu, Dragnea si Tariceanu vor castiga, de fapt, mai mult decat se credea initialPersonalul medical care lucreaza in zilele libere primeste spor de 100%

Ministrul Muncii anuntase anterior ca Legea salarizarii va fi depusa inca de lunea trecuta la Parlament.

Citeste toate stirile despre legea salarizarii

Mai multe articole pe subiectul Legii salarizarii unitare:

PSD nu mai depune saptamana asta Legea salarizarii in Parlament. Dragnea: Sa-si mai dea lumea cu parereaDragnea prezinta cat vor castiga profesorii, medicii si alte categorii de bugetari, potrivit noii Legi a salarizarii unitareLegea salarizarii unitare: Patriarhul v ...citeste mai departe despre "PSD mai amana o data Legea salarizarii: Nu va fi depusa nici in aceasta saptamana" pe Ziare.com

#PSD legea salarizarii amanata , #Stiri Guvern