PSD, o "Irma" politica

Duminica, 10 Septembrie 2017, ora 14:34
994 citiri
PSD, o "Irma" politica

Eu inca nu am vazut o asemenea colectie de tampenii, minciuni si arogante servite din cele mai inalte pozitii in stat, ca aceea servita de pesedisti cu o frecventa ametitoare. Probabil ca asta si e secretul, frecventa.

Ineptiile se succed intr-un asemenea ritm incat nici nu mai ai timp sa reactionezi intre ele. Te pocneste una, nu apuci sa te dezmeticesti si vine alta. Deci fara pretentia unui imposibil inventar complet, voi incerca totusi un top al acestei saptamani.

1.Lia Olguta Vasilescu. Nu am suspectat-o niciodata pe fosta lance a PRM de eleganta, dar ceea ce face acum este o depasire a asteptarilor.

"Puteam sa-l facem si mai jos. Puteam sa facem ca in tari foarte dezvoltate din UE, sa nu mai dam deloc sau sa dam 100 de euro. Dar am plafonat la 1.800 de euro", spune dna Vasilescu despre indemnizatiile pentru cresterea copilului. Desigur ca orice decizie politica a majoritatii e posibila, dar acesta nu e ton de ministru, e ton de vataf.

Dna Vasilescu vorbeste despre aceasta indemnizatie nu ca despre un drept dobandit in urma unei contributii, printr-o reglementare legala si platit din bani publici. Vorbeste ca despre o pomana aruncata din banii si din marea mila a stapanilor unor slugi care trebuie sa fie recunoscatoare: Puteam sa nu va dam nimic, asa ca pupati mana si faceti temenele pana nu ne razgandim! - mi-au sunat mie in cap vorbele Olgutei Vasilescu.

Dna Vasilescu se considera un fel de proprietara a banilor publici din care imparte dupa propria voie cui doreste. Multi se intreaba de ce nu a fost sanctionata pentru o asemenea monstruozitate. Simplu, pentru ca asa gandeste tot PSD, asa a fost obisnuit sa castige alegeri.

Si pentru cine nu se supune, dna Vasilescu ascute, exact la fel ca Ion Iliescu, Mihai Tudose sau Liviu Dragnea, ura de clasa. Daca dl Dragnea asmute impotriva investitorilor, Mihai Tudose impotriva bancilor, Ion Iliescu impotriva intelectualilor si studentilor, dna Vasilescu asmute impotriva femeilor cu venituri presupus mari.

Distribuirea de catre dna Vasilescu a unei stiri, intelegem falsa, adica demascare tovaraseasca a unei "imbuibate care suge din banii poporului", mi se pare o ticalosie fara margini.

Multi sau putini, dna Cristea castiga acei bani si nu ii fura. Si ii castiga in mediul privat, nu de la bugetul din care PSD isi recompenseaza si mai gras clientelele de toate felurile.

2. Mihai Tudose. Premierul Romaniei, ma scuzati, minte cum respira. In recentele apartitii tv a emis cel putin doua ...citeste mai departe despre "PSD, o "Irma" politica" pe Ziare.com

#Dragnea sacosa bani, #Firea autobuze trafic, #Vasilescu indemnizatii mame, #minciuni Guvern PSD , #Stiri Guvern