PSD, partidul care nu trebuie sa faca nimic

Marti, 04 Octombrie 2016, ora 07:14
861 citiri
PSD, partidul care nu trebuie sa faca nimic

Sondajul de opinie dat publicitatii de USR contureaza o realitate cu care cred ca trebuie sa ne obisnuim. PSD inainteaza la pas spre o majoritate destul de confortabila impreuna cu ALDE si nu as exclude deloc, avand in vedere istoria ultimilor 26 de ani, cu UDMR.

In plus, PSD pare a se indrepta spre cel mai mare scor obtinut post-FSN, fiind in acest moment la 45%, cu vreo 10 procente peste bazinul sau natural de 35%.

Nu am suspiciuni rezonabile ca procentele, cel putin ale primelor doua partide, nu ar fi corecte. Dimpotriva, mi se par logice. PSD este dupa o strivitoare victorie in Bucuresti. Sapte primari din sapte in Capitala reprezinta un record la care acest partid nici nu cred ca a visat vreodata si el a adus, desigur, un bonus electoral, al invingatorului.

Pe de alta parte, PSD are in frunte cel mai abil lider al momentului. Nu discut aici, as vrea sa fiu extrem de bine inteleasa, nimic altceva decat strict abilitatile politice ale lui Liviu Dragnea. Presedintele PSD ...citeste mai departe despre "PSD, partidul care nu trebuie sa faca nimic" pe Ziare.com

#sondaj USR alegeri parlamentare, #PSD sondaj alegeri parlamentare 2016 , #Stiri Guvern