PSD si ALDE nu vor alegeri anticipate: Ar fi o paralizie a institutiilor statului

Miercuri, 04 Noiembrie 2015, ora 15:13
901 citiri
PSD si ALDE nu vor alegeri anticipate: Ar fi o paralizie a institutiilor statului
Foto: Facebook/ Calin Popescu Tariceanu

PSD si ALDE se impotrivesc propunerii PNL de a organiza alegeri anticipate, motivand ca aceasta miscare ar crea instabilitate la nivelul Guvernului.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca nu agreeaza propunerea PNL de a organiza anticipate "pentru ca ar insemna ca, incepand de azi, cateva luni de zile sa fie un guvern instabil, in conditiile in care trebuie adoptata legea bugetului si vine iarna si un premier interimar nu poate tine toate lucrurile sub control (...) dorinta partidului si a mea e clara: PSD vrea sa ramana la guvernare pana la finalul lui 2016, pentru a continua proiectele bune incepute".

PSD nu vrea alegeri anticipate

La randul sau, copresedintele ALDE si seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a spus ca nu este de acord cu ideea alegerilor anticipate, precizand ca "exista posibilitatea unei solutii politice ca coalitia sa guverneze Romania in conformitate cu mandatul primit de la cetateni in 2012 si sa ne ducem mandatul la indeplinire".

"Nu sunt ...citeste mai departe despre "PSD si ALDE nu vor alegeri anticipate: Ar fi o paralizie a institutiilor statului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#PSD alegeri anticipate, #ALDE alegeri anticipate , #Stiri Guvern