Raluca Turcan este noul presedinte interimar al PNL. Predoiu va candida la congres la sefia partidului

Marti, 13 Decembrie 2016, ora 13:14
868 citiri
Raluca Turcan este noul presedinte interimar al PNL. Predoiu va candida la congres la sefia partidului
Foto: Facebook/Raluca Turcan

Membrii Biroului Politic National al PNL au votat, marti, in unanimitate, ca Raluca Turcan sa fie presedinte interimar al partidului pana la Conventia Nationala.

Raluca Turcan este liderul PNL Sibiu, organizatie care a avut cel mai bun scor la alegerile parlamentare, de 38%, aproape dublu fata de media nationala a partidului.

Decizia a fost luata foarte repede, in mai putin de o ora de la inceputul sedintei, fiind practic o confirmare a propunerii facute la intalnirea de luni seara a liderilor din PNL. Insa Ralucai Turcan i-a fost impusa conditia nu candideze la congresul de anul viitor.

Totodata, la sedinta, prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a anuntat ca intentioneaza sa candideze la sefia partidului la congresul de anul viitor.

De asemenea, Marian Petrache, seful PNL Ilfov, va fi secretar general interimar al PNL, pana la Conventia Nationala, au declarat surse din partid pentru News.ro. Acesta ii va lua locul lui Ilie Bolojan, dupa ce si acesta si-a dat luni ...citeste mai departe despre "Raluca Turcan este noul presedinte interimar al PNL. Predoiu va candida la congres la sefia partidului" pe Ziare.com

#Raluca Turcan presedinte interimar PNL , #Stiri Guvern