Raluca Turcan merge din partea PNL la consultarile cu Iohannis. Ce spune despre varianta Dragnea premier

Marti, 13 Decembrie 2016, ora 15:07
923 citiri
Raluca Turcan merge din partea PNL la consultarile cu Iohannis. Ce spune despre varianta Dragnea premier
Foto: Facebook/ Raluca Turcan

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a spus marti, la putin timp dupa ce a fost votata de membrii Biroului Politic National, ca va merge la consultarile partidelor parlamentare de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis.

"Am venit azi la sedinta cu cel mai bun rezultat la PNL din toata tara (la Sibiu, la parlamentare - n.red.). Aceasta propunere nu a venit in urma unui compromis, in urma unor negocieri.

Nu m-am asteptat si nu mi-am dorit lucrul acesta (sefia interimara - n.red.). A fost un efort comun si acest efort comun a facut ca PNL sa fie puternic la Sibiu. La nivel national, am primit un mesaj.

Mesajul a fost ca oameni care si-ar fi dorit sa voteze pentru PNL, impotriva PSD, au avut niste semne de intrebare, au avut niste nemultumiri, si s-au departat de noi. PNL are capacitatea de a renaste, de a transmite oamenilor ca PNL poate sa fie cel mai puternic partid de dreapta din Romania.

(...) Nu mi-am dorit sa fiu presedinte interimar, nu imi doresc functii, ...citeste mai departe despre "Raluca Turcan merge din partea PNL la consultarile cu Iohannis. Ce spune despre varianta Dragnea premier" pe Ziare.com

#Raluca Turcan consultari Cotroceni, #Turcan consultari Iohannis, #Turcan Dragnea premier , #Stiri Guvern