Raluca Turcan: Nu cred ca PNL poate sa se dezvolte politic intr-un proiect separat de presedintele Iohannis

Sambata, 11 Martie 2017, ora 19:04
959 citiri
Raluca Turcan: Nu cred ca PNL poate sa se dezvolte politic intr-un proiect separat de presedintele Iohannis
Foto: Facebook / Raluca Turcan

Presedintele interimar al Partidului National Liberal, Raluca Turcan, a declarat, sambata, la Botosani, ca viitorul program politic al partidului trebuie gandit in concordanta cu proiectul de tara al presedintelui Klaus Iohannis.

Liderul liberal considera ca "un guvern politic, cu o majoritate politica a PNL si un presedinte precum Klaus Iohannis ar putea sa ofere Romaniei o solutie de dezvoltare durabila pe viitor".

"Trebuie sa ne reconsolidam programul politic si solutiile concrete pentru oameni, insa acest program politic, toata viziunea noastra strategica, trebuie sa fie in concordanta cu proiectul de tara al presedintelui Klaus Iohannis.

Eu nu cred ca PNL poate sa se dezvolte politic si sa se puna cu adevarat in slujba cetatenilor intr-un proiect separat de presedinte, tocmai pentru ca domnia sa a fost cel mai ferm aparator al egalitatii in fata legii. Este cel mai credibil, care poate sa vorbeasca de dezvoltare si bunastare individuala a cetatenilor prin ceea ce a propus si a realizat la Sibiu. Presedintele a fost votat cu un program de tara.

Tot ceea ce a lipsit in aceasta perioada a fost o echipa intre presedinte, Parlament si Guvern, majoritate parlamentara si guvern politic care sa isi asume decizii politice decisive pentru dezvoltarea Romaniei. Guvernul tehnocrat a fost o formula de avarie si trebuie sa o acceptam", a afirmat Turcan.

Ea s-a declarat, totodata, convinsa, ca "dezvoltarea sustenabila a Romaniei nu vine din guverne tehnocrate", subliniind ca guvernul condus de Dacian Ciolos a gresit ca nu a pus in practica proiecte de tara importante. ...citeste mai departe despre "Raluca Turcan: Nu cred ca PNL poate sa se dezvolte politic intr-un proiect separat de presedintele Iohannis" pe Ziare.com

#PNL Iohannis, #Turcan presedinte PNL , #Stiri Guvern