Raluca Turcan: Scandalul Ghita, reglare de conturi pentru decredibilizarea justitiei. E un pericol urias

Joi, 12 Ianuarie 2017, ora 20:43
1005 citiri
Raluca Turcan: Scandalul Ghita, reglare de conturi pentru decredibilizarea justitiei. E un pericol urias

Scandalul iscat de asa-zisele dezvaluiri ale lui Sebastian Ghita si Traian Basescu reprezinta o reglare de conturi intre oameni care la un anumit moment au avut niste legaturi, o reglare care ascunde intentia de a decredibiliza institutiile statului. E foarte important ca noi, oamenii politici, sa nu intarim neincrederea in institutiile statului, afirma presedintele PNL, Raluca Turcan.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Raluca Turcan apreciaza ca "sunt persoane publice care vor sa-si ascunda niste fapte si urmaresc sa slabeasca increderea in justitie, astfel incat daca justitia va ajunge la ei sau alte persoane influente sa nu mai para credibila. E un pericol urias."

Dar, afirma presedintele PNL, "acest lucru nu inseamna ca lucrurile aparute in spatiul public nu sunt grave. Sunt foarte grave si ele trebuie investigate de cei cu responsabilitati in clarificarea lor. Conduita corecta e sa lasam institutiile sa-si faca datoria. Avem legi care daca sunt respectate pot sa asigure ...citeste mai departe despre "Raluca Turcan: Scandalul Ghita, reglare de conturi pentru decredibilizarea justitiei. E un pericol urias" pe Ziare.com

#Raluca Turcan presedinte PNL, #Ghita Basescu dezvaluiri , #Stiri Guvern