Ramona Manescu: Am depus plangeri penale la Parchet si DNA impotriva fostei conduceri a CFR

Sambata, 18 Ianuarie 2014, ora 17:30
1721 citiri
Ramona Manescu: Am depus plangeri penale la Parchet si DNA impotriva fostei conduceri a CFR

Ministerul Transporturilor a depus plangeri penale la Parchet si la Directia Nationala Anticoruptie impotriva fostei conduceri a CFR, in urma neregulilor constatate de Curtea de Conturi si de Corpul de Control al ministrului, a declarat sambata, ministrul Transporturilor, Ramona Manescu.

"Au fost multe nereguli constatate atat de Corpul de Control al ministrului, cat si de catre Curtea de Conturi. Au fost descoperite contracte de comodat si de prestari servicii care au prejudiciat compania cu suma de 4 milioane de lei doar in perioada 2011-2012. Aceste pierderi au continuat si in 2013, astfel ca au ajuns la mai mult de 8 milioane, adica mai mult decat dublu. Aceasta doar din contracte de comodat si de prestari servicii incheiate nelegal", a spus Manescu.

Ea a precizat ca la aceste contracte se adauga si lipsa vagoanelor, constatata in rapoartele organelor de control.

"Curtea de Conturi si Corpul de Control fac aceste controale si se cere luarea anumitor masuri, dar daca ...citeste mai departe despre "Ramona Manescu: Am depus plangeri penale la Parchet si DNA impotriva fostei conduceri a CFR" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Manescu plangere penala CFR, #planegere penala conducere CFR , #Stiri Guvern