Razboi deschis Bucuresti-Budapesta: Ponta, acuzat de calomnii necontrolate si afirmatii irationale

Miercuri, 16 Septembrie 2015, ora 10:28
1051 citiri
Razboi deschis Bucuresti-Budapesta: Ponta, acuzat de calomnii necontrolate si afirmatii irationale
Foto: site MAE Ungaria

Ministrul de Externe ungar Peter Szijjarto (foto) a condamnat dur, miercuri dimineata, afirmatiile premierului roman Victor Ponta conform carora decidentii politici din Ungaria nu sunt "cu nimic mai buni decat cei din Siria, Libia sau alte tari din care fug refugiatii".

"Ieri (marti - n.red.), Victor Ponta si-a pierdut autocontrolul si, prin afirmatiile sale irationale, jigneste intreaga Ungarie", a transmis ministrul ungar de Externe intr-un comunicat. "Politicienii europeni civilizati nu spun astfel de calomnii necontrolate. Remarcile sale au o singura explicatie: si-a pierdut total sprijinul in politica interna din Romania", a adaugat seful diplomatiei ungare, potrivit MTI.

Intr-o postare de marti seara pe Facebook, premierul Victor Ponta a afirmat ca doreste sa atraga atentia si sa sanctioneze comportamentul unor inalti oficiali guvernamentali maghiari, care, in opinia sa, "sunt o rusine pentru cultura si valorile Uniunii Europene".

"Nu doresc sa raspund la provocarile... citeste mai departe despre "Razboi deschis Bucuresti-Budapesta: Ponta, acuzat de calomnii necontrolate si afirmatii irationale" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta Ungaria declaratii irationale, #ministru Externe maghiar Ponta imigranti , #Stiri Guvern