Razboi intern in USR: Sotul lui Clotilde Armand face acuzatii de sabotaj, prin asocieri cu LGBT si Soros

Miercuri, 14 Decembrie 2016, ora 15:17
1037 citiri
Razboi intern in USR: Sotul lui Clotilde Armand face acuzatii de sabotaj, prin asocieri cu LGBT si Soros
Foto: Facebook/ Clotilde Armand

Sergiu Moroianu, sotul lui Clotilde Armand, acuza abuzurile si greselile comise "din partea 'echipei de comunicare/ campanie' coordonate de Matei Paun", care, in opinia sa, au dus la un rezultat mai slab al USR in Bucuresti la alegerile parlamentare decat la cele locale.

"Am obtinut in Bucuresti mai putin ca la alegerile locale. Tot efortul nostru de un an a rezultat in jumatate din scorul partidului de apartament PPDD in 2012! S-au comis abuzuri si greseli din partea 'echipei de comunicare/campanie' coordonate de Matei Paun.

Venit la USB initial ca voluntar, Paun urmeaza sa fie platit cu o suma consistenta. Stie cineva datele financiare ale serviciilor lui Paun?", intreaba Moroianu pe Facebook.

Sotul lui Clotilde Armand il critica pe Matei Paun, despre care spune ca "este un personaj controversat", ca a refuzat "sa-si depuna fisa de simpatizant USR" si ca nu a dorit sa dezvaluie numele celor din echipa de comunicare.

"Nu stim unde si pentru cine a lucrat, ce avere si surse ...citeste mai departe despre "Razboi intern in USR: Sotul lui Clotilde Armand face acuzatii de sabotaj, prin asocieri cu LGBT si Soros" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sot Clotilde Armand atac Matei Paun, #sot Clotilde Armand acuzatii Matei Paun, #sot Clotilde Armand acuzatii denigrare, #sot Clotilde Armand acuzatii LGBT Soros , #Stiri Guvern