Razbunarea Facebook-ului dupa ce Iohannis a aparat Antena3: Sute de critici si mii de fani pierduti (Foto&video)

Joi, 18 Februarie 2016, ora 07:52
1145 citiri
Razbunarea Facebook-ului dupa ce Iohannis a aparat Antena3: Sute de critici si mii de fani pierduti (Foto&video)
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Mii de like-uri pierdute in cateva ore si sute de comentarii critice, postate direct pe pagina de Facebook a presedintelui - asa au protestat internautii dupa ce Klaus Iohannis a sarit in apararea Antenei 3.

Iohannis a fost aspru criticat, chiar pe pe pagina de Facebook, dupa ce miercuri seara a declarat ca cei de la la ANAF au avut o "abordarea heirupista" atunci cand le-au cerut celor de la Antena 3 sa evacueze sediul confiscat de stat in urma unei decizii judecatoresti.

Iohannis, despre cazul Antenelor: Abordarea heirupista a ANAF - cel putin nepotrivita, daca nu discutabila

"In primul rand, cred ca libertatea de exprimare in media nu poate fi suprimata pentru banale motive administrative. In al doilea rand, aceasta abordare heirupista a ANAF mi se pare cel putin nepotrivita, daca nu discutabila" a fost declaratia presedintelui care i-a infuriat pe internauti.

Acestia au luat cu asalt pagina lui Iohannis de pe reteaua sociala, criticandu-l pentru declaratia referitoara... citeste mai departe despre "Razbunarea Facebook-ului dupa ce Iohannis a aparat Antena3: Sute de critici si mii de fani pierduti (Foto&video) " pe Ziare.com

#Klaus Iohannis criticat Facebook, #fani restras like Iohannis, #Iohannis apara Antena3 , #Stiri Guvern