Reactia liberalilor dupa ce CCR a respins sesizarea lor impotriva Guvernului Grindeanu

Joi, 12 Ianuarie 2017, ora 15:41
879 citiri
Reactia liberalilor dupa ce CCR a respins sesizarea lor impotriva Guvernului Grindeanu
Foto: Arhiva site PNL

Liberalii considera ca desi Curtea Constitutionale a respins sesizarea opozitiei cu privire la legea de abilitare a Guvernului de a emite ordonante, totusi ea a dat "un raspuns cert" cu privire la unele suspiciuni, asa ca sesizarea trebuia facuta.

"Decizia Curtii Constitutionale asupra legii de abilitare a Guvernului de a emite ordonante ofera un raspuns cert asupra unor suspiciuni de neconstitutionalitate care trebuiau clarificate. Era datoria si obligatia PNL, ca partid de Opozitie, de a sesiza orice astfel de aspecte care ridica semne de intrebare in privinta incalcarii Legii fundamentale. Astfel, decizia Curtii Constitutionale se aplica, nu se discuta.

Cu acest prilej PSD are posibilitatea de a nu mai mima activitatea parlamentara, de a nu mai inventa pretexte pentru nerealizarea angajamentelor electorale, ci de a prezenta solutii de guvernare concrete si realiste", ...citeste mai departe despre "Reactia liberalilor dupa ce CCR a respins sesizarea lor impotriva Guvernului Grindeanu" pe Ziare.com

#CCR decizie PNL lege ordonante , #Stiri Guvern