Reactia lui Ciolos la amenintarile lui Putin: Ma nelinisteste ca sunt conflicte care destabilizeaza regiunea

Joi, 09 Iunie 2016, ora 12:50
746 citiri
Reactia lui Ciolos la amenintarile lui Putin: Ma nelinisteste ca sunt conflicte care destabilizeaza regiunea
Foto: LCI

Premierul Dacian Ciolos si-a declarat joi, la televiziunea franceza LCI, ingrijorarea fata de conflictele din regiunea tarii noastre si a oferit o reactie diplomatica la amenintarile presedintelui rus Vladimir Putin.

"Noi am luat pur si simplu niste masuri. Romania a decis sa intre in NATO, Romania este la frontiera NATO, ne aflam intr-o zona de conflicte care nu sunt provocate de Romania sau de statele UE. Rusia e un mare vecin, dar Romania nu a luat masuri contra Rusiei", a spus seful Executivului.

Privind amenintarile lui Putin, Ciolos a mai spus ca presedintele rus "a luat niste masuri care au creat situatia din Ucraina pe care o stim".

"Pe mine asta ma nelinisteste in special, ca sunt conflicte care destabilizeaza regiunea. (...) Trebuie sa luam masuri pentru a descuraja orice potential conflict pe teritoriul NATO", a subliniat Ciolos ...citeste mai departe despre "Reactia lui Ciolos la amenintarile lui Putin: Ma nelinisteste ca sunt conflicte care destabilizeaza regiunea" pe Ziare.com

#Ciolos amenintari Putin , #Stiri Guvern