Reactii din PSD la demisia lui Sorin Moisa UPDATE - Olguta Vasilescu: nu exista pentru PSD, securist mititel si neinsemnat

Sambata, 18 Noiembrie 2017, ora 16:53
1019 citiri
Reactii din PSD la demisia lui Sorin Moisa UPDATE - Olguta Vasilescu: nu exista pentru PSD, securist mititel si neinsemnat
Foto: Facebook Sorin Moisa

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pascu i-a transmis,sambata, europarlamentarului Sorin Moisa, care si-a anuntat demisia din partid, ca PSD "a dus Romania in UE si NATO", afirmand ca gestul "fostului coleg" era inevitabil afirmand ca apropierea acestuia fata de Ciolos era mai mare de cea fata de PSD.

Sambata, europarlamentarul PSD Sorin Moisa (foto) si-a anuntat demisia din PSD, facand o radiografie dura a ceea ce se intampla acum in partid si a impactului devastator asupra Romaniei si cerand, in acelasi timp, demisia lui Liviu Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor si a PSD.

"Aflu din presa, cu sincer regret, ca Dl Moisa, coleg cu mine in delegatia PSD la Parlamentul European, a decis sa ne paraseasca pentru Partidul Popularilor Europeni!? Este decizia sa si trebuie respectata ca atare! Sunt, insa, unele chestiuni care au nevoie de o explicare mai serioasa decat cea furnizata de Dl Moisa. Astfel, domnia sa imputa PSD-ului o situatie - de pilda, lipsa autostrazilor - care vine mult din urma; ori, daca PSD se confrunta acum cu ea, este si pentru ca guvernele anterioare, inclusiv cabinetul condus de fostul sef al dlui Moisa, Dl Ciolos, nu au facut nimic sa o indrepte! Dar, in ochii dlui Moisa, numai PSD-ul este vinovat!?", a declarat europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pascu, pe Facebook.

Ioan Mircea Pascu a afirmat ca Sorin Moisa "nu sufla un cuvintel" despre faptul ca absorbtia de fondusri europene in timpul cabinetului condus de fostul sau sef, Dacian Ciolos, a fost timp de un an zero, dupa ce Moisa a criticat performanta relativ slaba in folosirea fondurilor europene.

Pascu i-a transmis lui Moisa ca motivarea sa ar fi fost mult mai credibila, daca anunta ca devine independent, nu ca se duce direct la grupul rival al PPE-ului.

"In incheiere, vreau sa ii spun dlui Moisa, pe de o parte, ca tot timpul cat a militat in Grupul Socialistilor si Democratilor s-a bucurat de sprijinul deplin al grupului, ca sa nu spun de cel al Delegatiei PSD, si, pe de alta parte, ca motivarea domniei sale ar fi fost mult mai credibila, daca anunta ca devine independent, nu ca se duce direct la grupul rival al PPE-ului!?", spune Pascu.

Pascu a mai afirmat ca demisia lui Moisa era inevitabila avand in vedere ca apropierea sa de Dacian Ciolos era mai mare decat cea aratata fata de PSD.

"Pana la urma, gestul domniei sale era, pe undeva, inevitabil, din moment ce apropierea sa de Dl Ciolos si ai lui a fost intodeauna mai mare decat cea pe care a aratat-o pentru pa ...citeste mai departe despre "Reactii din PSD la demisia lui Sorin Moisa UPDATE - Olguta Vasilescu: nu exista pentru PSD, securist mititel si neinsemnat" pe Ziare.com

#reactii PSD Sorin Moisa demisie, #Sorin Moisa demisie PSD , #Stiri Guvern