Reactii dure dupa modificarea codurilor penale: In miez de noapte, ca borfasii!

Marti, 31 Ianuarie 2017, ora 22:36
5680 citiri
Reactii dure dupa modificarea codurilor penale: In miez de noapte, ca borfasii!

Politicienii din Opozitie au avut reactii dure dupa ce ministrul Justitiei, Florin Iordache, a anuntat ca Guvernul Grindeanu a adoptat prin Ordonanta de Urgenta modificarea codurilor penale.

Parlamentarii Uniunii Salvati Romania au avut unele dintre cele mai vehemente luari de pozitie dupa anuntul lui Iordache.

"Hotul vine noaptea. OUG au fost adoptate. Este inacceptabil ce se intampla in seara asta! Iese cu scandal", a transmis deputatul Iulian Bulai.

La randul sau, fostul ministru din Guvernul Ciolos, Cristian Ghinea, a acuzat adoptarea Ordonantei in sedinta de guvern de marti seara.

"Le-au adoptat la guvern. In miez de noapte ca borfasii. #GuvernulPenal", este mesajul lui Ghinea.

Si senatorul USR Vlad Alexandrescu a avut o opinie asemanatoare cu cele ale colegilor sai de partid: "PSD si ALDE au dat OUG in faptul noptii ca talharii."

Liderul USR, Nicusor Dan, are si el o reactie dura si spune ca PSD a trecut o linie rosie, el indemnand oamenii la protest.

"PSD si aliatii lor au trecut azi linia rosie. Printr-o sedinta de noapte, cu o ordine de zi neanuntata, guvernul a adoptat ordonanta care ii dezincrimineaza pe Dragnea, Oprea, Udrea, Sova, Mazare, Titus Corlatean, si pe toti ceilalti. Acceptam sau protestam. De deznodamantul acestei chestiuni depinde cum va arata Romania in urmatorii ani. Va invit sa protestam pana la capat."

PNL: Aceasta atrocitate de ordonanta isi va produce efectele din secunda doi

Presedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat, la Digi 24, ca "e infiorator ce s-a intamplat". "Am sperat pana in ultima clipa ca nu vor avea acest tupeu", a aratat Turcan, anuntand ca liberalii vor depune miercuri motiune de cenzura impotriva Guvernului, cu privire la proiectele referitoare la justitie.

Liderul liberal a mai spus ca miscarea de marti seara a Guvernului transmite un semnal negativ partenerilor europeni.

"Romania e intr-o procedura de monitorizare pe justitie, e parte a unui cadru european de reguli si principii. Nu poti sa beneficiezi de fonduri europene si tu sa raspandesti nesiguranta, lipsa de predictibilitate si un statut favorabil pentru infractori", a subliniat Turcan.

La randul sau, fostul presedinte PNL Alina Gorghiu a declarat, la Digi 24, ca a primit cu stupoare aceasta veste.

"Nu mi-am pus problema ca in stilul acesta, la ceas de seara, hoteste, vor emite o ordonanta de urgenta despre care cam toti aveam impresia ca va veni in Parlament, in dezbatere parlamentara. Aceasta atrocitate de ordon ...citeste mai departe despre "Reactii dure dupa modificarea codurilor penale: In miez de noapte, ca borfasii!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#reactii ordonanta guvern, #guvern ordonanta abuz serviciu, #modificare coduri penale , #Stiri Guvern