Reforma administratiei, promisa dar nelivrata de Guvern: Ciolos spune de ce nu l-a demis pe Dincu

Joi, 17 Noiembrie 2016, ora 14:47
891 citiri
Reforma administratiei, promisa dar nelivrata de Guvern: Ciolos spune de ce nu l-a demis pe Dincu
Foto: Arhiva Facebook/Vasile Dincu

Guvernul Ciolos implineste joi un an de cand e in functie. In acest timp, au fost schimbati 10 ministri, unii dintre ei pentru ca nu au reusit sa impuna reforme in domeniile pe care le pastoreau.

Iar un domeniu unde fusesera anuntate masuri majore dar schimbarile practice au fost minore este administratia publica, care este in curtea vicepremierului Vasile Dincu. Intrebat, la Europa FM, de ce nu s-a aflat si ministrul Dezvoltarii pe lista remanierilor, premierul Dacian Ciolos a spus ca, fiind un domeniu complex si neexistand sustinere politica, la acest moment exista demersurile pregatitoare pentru ca urmatorul Executiv sa demareze reforma.

"Nu era vorba de o persoana aici, sunt lucruri care s-au intamplat acolo (la minister, n.red.). De exemplu la sfarsitul lui am mai lasanat o dezbatere publica pe un pachet de masuri care viza reforma in administratie. Au fost reactii impartite pe ceea ce am propus noi, mai mult, acea promisiune de sustinere politica nu am mai constatat-o de a ...citeste mai departe despre "Reforma administratiei, promisa dar nelivrata de Guvern: Ciolos spune de ce nu l-a demis pe Dincu" pe Ziare.com

#Vasile Dincu demitere Ciolos Guvern, #Dincu reforma administratie publica esec , #Stiri Guvern