Remus Cernea: Supunem la vot si avortul? Politicienii servesc interesele bisericii

Luni, 21 Noiembrie 2016, ora 06:17
1556 citiri
Remus Cernea: Supunem la vot si avortul? Politicienii servesc interesele bisericii

Societatea romaneasca musteste de intoleranta si prejudecati din cauza slabei informari, a influentei bisericilor care si-au asumat activ un discurs discriminatoriu, al urii, care vor sa inlature umanitatea persoanelor LGBT, afirma deputatul Remus Cernea, candidat independent la alegerile parlamentare din decembrie.

Intr-un interviu pentru Ziare.com, Remus Cernea a argumentat impotriva referendumului propus de Coalitia pentru Familie: "drepturile omului nu pot fi supuse la vot. Daca am face asa cu toate am ramane cu foarte putine. Supunem la vot dreptul unui ateu de a mai zice ceva in public despre biserica? Sau avortul? Coalitia pentru familie are o lista cu vreo 50 de cauze si este posibil sa initieze si un referendum de acest fel".

Remus Cernea si-a prezentat bilantul actualului mandat si obiectivele pentru care doreste sa mai obtina unul.

Citeste mai departe despre "Remus Cernea: Supunem la vot si avortul? Politicienii servesc interesele bisericii Interviu video " pe Ziare.com.

#Remus Cernea parteneriat civil, #Remus Cernea LGBT biserica, #Remus Cernea candidat independent parlamentare , #Stiri Guvern