Revolta

Sambata, 11 Iunie 2016, ora 07:33
923 citiri
Revolta

Alegerile astea locale nu au fost despre victoria PSD. Nu au fost despre prabusirea PNL in Bucuresti. Nici macar despre marea surpriza Uniunea Salvati Bucurestiul a lui Nicusor Dan.

Au fost despre revolta. O revolta prezenta de mult timp in societatea romaneasca, dar care nu poate niciodata sa se manifeste pana la capat.

O revolta antisistem, o revolta fata de ce reprezinta structura asta politica. Nu numai prin votul antisistem. De altfel, in putine locuri a existat posibilitatea sa faci asa ceva, in primul rand in Bucuresti, cu acelasi USB.

Si absenta masiva la vot a fost o forma de protest (nu prea inteligenta, avand in vedere ca ii ajuta tocmai pe cei fata de care se protesteaza, adica smecherii).

Doar ca revolta se coace de cativa ani. Se manifesta la alegeri importante (2004 pentru Basescu, 2012 pentru USL, 2014 pentru Iohannis) si in proteste pentru Rosia Montana si Colectiv.

Nu numai in Romania. Uitati-va peste tot in lume: oameni care contesta vechea oranduire ...citeste mai departe despre "Revolta" pe Ziare.com

#revolta alegeri locale 2016 , #Stiri Guvern