Revolta e din nou aici!

Vineri, 23 Septembrie 2016, ora 16:54
773 citiri
Revolta e din nou aici!

Joi seara am vazut din nou o rabufnire a celui mai ignorat fenomen din societatea romaneasca: revolta fata de clasa politica. E doar o continuare a protestelor de la #Colectiv si a multor altora din urma.

Colectiv a fost important prin rezultatul produs. A aprins un foc ce cu greu se poate stinge. Instalarea guvernului tehnocrat a fost o cale de a risipi tensiunea. Si a functionat.

Poate spune PSD ce vrea despre guvernul tehnocrat, insa instalarea sa l-a salvat si, paradoxal, l-a facut mai puternic permitandu-i sa fie in acelasi timp la putere prin cativa ministri favorabili si multi secretari de stat plus majoritatea in Parlament, dar si in Opozitie.

Doar ca aceeasi revolta fata de clasa politica a ramas. Si va ramane pentru multa vreme. Mai toate categoriile o simt, dar ea se manifesta mai ales in partea mai tanara si mai educata a Romaniei. Cea mai dispusa a iesi in strada.

E si firesc. DNA si restul sistemului de justitie "matura" pur si simplu clasa politica si aflam ...citeste mai departe despre "Revolta e din nou aici!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#revolta strada Oprea, #proteste strada Oprea, #demisie Oprea , #Stiri Guvern