Robert Negoita, audiat la DNA in dosarul lui Dragnea si al fostei sale sotii

Miercuri, 11 Mai 2016, ora 14:05
1068 citiri
Robert Negoita, audiat la DNA in dosarul lui Dragnea si al fostei sale sotii
Foto: Arhiva Facebook/ Robert Negoita

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a venit miercuri la DNA, surse judiciare declarand ca a fost citat ca martor in dosarul in care sunt urmariti penal presedintele PSD Liviu Dragnea, fosta sotie a acestuia, Bombonica Prodana, si fosti sefi din Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman.

Robert Negoita a declarat, la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie, ca a fost chemat de procurori "pentru ca este campanie electorala si pentru ca adversarii politici nu stiu sa faca altceva decat plangeri".

"Sunt martor si nu stiu in ce dosar m-au chemat procurorii", a spus Negoita.

Intrebat despre mentinerea in functie a unor angajate ale DGASPC Teleorman care primeau salariul, desi nu se prezentau la serviciu, ci isi desfasurau activitatea la PSD Teleorman, in perioada in care filiala era condusa de Dragnea, Negoita a spus: "Nu exista asa ceva".

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost in 6 aprilie la Directia Nationala Anticoruptie pentru a ...citeste mai departe despre "Robert Negoita, audiat la DNA in dosarul lui Dragnea si al fostei sale sotii" pe Ziare.com

#Negoita DNA Dragnea Bombonica , #Stiri Guvern