Romania da un milion de lei pentru refugiatii sirieni din Iordania

Duminica, 04 Octombrie 2015, ora 16:40
906 citiri
Romania da un milion de lei pentru refugiatii sirieni din Iordania
Foto: Ministerul Afacerilor Externe

Romania va acorda un ajutor umanitar in valoare de un milion de lei Iordaniei, care gazduieste numerosi refugiati sirieni, a declarat duminica ministrul roman de Externe, Bogdan Aurescu.

Oficialul roman a precizat ca l-a informat pe omologul sau iordanian, Nasser Judeh, in legatura cu decizia Guvernului de la Bucuresti de a contribui cu aceasta suma la ajutorarea refugiatilor.

"L-am informat pe Nasser Judeh cu privire la decizia Guvernului roman de a acorda 250.000 de dolari in beneficiul refugiatilor sirieni gazduiti de Iordania", a scris pe Twitter Bogdan Aurescu.

Ministrul roman de Externe a avut duminica o intrevedere cu Nasser Judeh, vicepremierul si ministrul Afacerilor Externe si al expatriatilor din Iordania. Intalnirea a avut loc in cadrul vizitei oficiale a premierului Victor Ponta si delegatiei Guvernului roman in Iordania.

Ponta, vizita la Raul Iordan, Locul Sfantului Botez: Foarte emotionant! (Foto&Video)

Executivul roman a anuntat inca de vineri ca tara ...citeste mai departe despre "Romania da un milion de lei pentru refugiatii sirieni din Iordania" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Romania un milion lei Iordania, #Romania refugiati Iordania, #Romania ajutor umanitar Iordania , #Stiri Guvern