Romania n-are nevoie de doua PSD-uri, doamna Gorghiu!

Joi, 20 Octombrie 2016, ora 08:22
872 citiri
Romania n-are nevoie de doua PSD-uri, doamna Gorghiu!

Dupa 26 de ani de pseudo-democratie, singurul progres notabil in ceea ce priveste programele electorale ale partidelor este ca acum ele sunt distribuite electronic, salvand astfel padurile romanesti de la defrisari inutile.

In rest, aceeasi insailare de minciuni.

Le citesc totusi cu multa acribie, pentru ca ma amuza cum incearca acesti oameni sa vanda niste fantezii populiste drept opera stiintifica.

A existat o exceptie, una singura: promisiunea Aliantei D.A. de a introduce cota unica de impozitare, promisiune care a fost indeplinita in decembrie 2004.

Cred insa ca, daca aceasta masura nu ar fi fost adoptata imediat ce PD si PNL au ajuns la guvernare, domnul premier Tariceanu - un socialist de caviar care si-a pus masca de liberal - ar fi amanat-o pana la calendele grecesti.

Am citit, deci, in aceste zile si programul PSD, si pe cel al PNL. De la PSD nu am avut niciodata vreo asteptare. Sunt doar curios cum va reusi sa explice ca, in 2011, promitea, la fel ca si acum, ...citeste mai departe despre "Romania n-are nevoie de doua PSD-uri, doamna Gorghiu!" pe Ziare.com

#PNL alegeri parlamentare, #PNL program guvernare, #PSD program guvernare , #Stiri Guvern