Rovana Plumb si salariile bugetarilor, un nou episod din serialul "Drumul spre Grecia"

Miercuri, 22 Iulie 2015, ora 11:32
1053 citiri
Rovana Plumb si salariile bugetarilor, un nou episod din serialul "Drumul spre Grecia"

Nu cred ca PSD se mai gandeste sa ramana la guvernare dupa alegerile din 2016. Dar, in aceste zile, creeaza o platforma irationala, in opinia mea, pentru perioada in care va fi in Opozitie.

Altfel nu pot sa explic promisiunile facute de ministrul Muncii, Rovana Plumb. Domnia sa este noul lider interimar al coalitiei, dupa cum a precizat vicepremierul Gabriel Oprea.

Asa ca noul lider, in lipsa celui vechi plecat la control in Turcia, a anuntat marirea salariilor bugetarilor cu 70 de procente in urmatorii trei ani.

E vorba de aproape un milion de bugetari. Cam cat credeti ca va fi deficitul Romaniei? In niciun caz trei procente din PIB, maximul admis in Uniunea Europeana.

Aceste promisiuni irationale cred ca au legatura cu degringolada din interiorul partidului, unde fiecare dintre cele doua tabere - ma refer aici la echipa Ponta-Rovana si cealalta reprezentata de Dragnea-Oprisan - incearca sa se remarce printr-un joc de genul cine da mai mult.

Eu, unul, nu cred ca Rovana ...citeste mai departe despre "Rovana Plumb si salariile bugetarilor, un nou episod din serialul "Drumul spre Grecia"" pe Ziare.com

#PSD promisiuni salarii marite bugetari, #legea salarizarii diferente bugetari, #sefie PSD Plumb Dragnea , #Stiri Guvern