S-au batut ca sa-l faca presedinte pe Iohannis. Acum nu mai cred in nimeni

Vineri, 10 Iunie 2016, ora 07:48
815 citiri
S-au batut ca sa-l faca presedinte pe Iohannis. Acum nu mai cred in nimeni

Banuiam, dar nu credeam ca efectele vor fi atat de ingrozitoare: o mare parte din alegatorii dezamagiti de presedintele Iohannis au preferat ca, in Duminica Orbului, sa stea acasa. Nu o spun doar eu, au afirmat-o in ultimele zile mai multi sociologi.

Frankfurter Allgemeine Zeitung puncteaza si el acest efect al regimului Iohannis asupra electoratului. Absenteismul masiv din Bucuresti, dar si din alte orase a avut drept principala sursa publicul liberal, care acum nu mai are incredere in nicio formatiune politica.

Sigur ca este o optiune controversata - eu, personal, cred ca au gresit - dar, inainte de a-i blama pe sutele de mii de romani care au stat acasa, ar fi bine sa-i intelegem.

Sa ne amintim doar de faptul ca prima rugaminte adresata lui Klaus Iohannis, de catre un grup de intelectuali prestigiosi, a fost sa nu-l aduca pe Dan Mihalache la Cotroceni.

"Ii asigur pe semnatarii ei ca raman credincios promisiunilor si angajamentelor pe care mi le-am luat fata de romanii ...citeste mai departe despre "S-au batut ca sa-l faca presedinte pe Iohannis. Acum nu mai cred in nimeni" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#alegeri locale 2016 Klaus Iohannis, #Klaus Iohannis PNL alegeri locale , #Stiri Guvern