Salarii majorate in Sanatate si Educatie: PNL va contesta intai votul in Camera Deputatilor, apoi la CCR

Marti, 08 Noiembrie 2016, ora 12:09
1037 citiri
Salarii majorate in Sanatate si Educatie: PNL va contesta intai votul in Camera Deputatilor, apoi la CCR
Foto: Ziare.com

PNL nu a contestat deocamdata la CCR legea adoptata, luni, in Camera Deputatilor privind majorarea salariilor in Educatie si Sanatate, pentru ca liberalii vor intai sa conteste chiar la conducerea Camerei Deputatilor votul dat fara cvorum.

Eugen Nicolaescu, liderul deputatilor PNL, a explicat pentru Ziare.com care sunt pasii pe care vor sa ii urmeze liberalii.

Primul pas este contestarea votului de luni la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor, putandu-se chiar organiza o noua sedinta de vot.

"Deocamdata am vorbit numai de contestare la Biroul Permanent si aici contestam frauda la vot. Adica noi spunem ca toata sedinta de plen de ieri a fost organizata fara respectarea cvorumului minim de sedinta, adica 177 de deputati, fiind prezenti dupa calculele noastre maxim 168.

Deci in consecinta tot ce s-a votat ieri in plenul Camerei Deputatilor este lovit de nulitate. (...) Fiecare numara ce vrea, cat vrea si cum vrea.

(...) Dupa ce depunem contestatia la Biroul Permanent, ...citeste mai departe despre "Salarii majorate in Sanatate si Educatie: PNL va contesta intai votul in Camera Deputatilor, apoi la CCR" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Eugen Nicoleascu contestatie CCR lege salarii, #lege majorare salari Sanatate Educatie, #contestatie CCR crestere salarii , #Stiri Guvern