Salarii triple pentru inaltii demnitari - Ordonanta intra in vigoare la 1 august, desi Ponta a zis ca o anuleaza

Joi, 23 Iulie 2015, ora 16:41
1054 citiri
Salarii triple pentru inaltii demnitari - Ordonanta intra in vigoare la 1 august, desi Ponta a zis ca o anuleaza
Foto: B1TV

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat joi ca ordonanta privind marirea salariilor demnitarilor este in vigoare si "aplicarea ei incepe de la 1 august".

Declaratia a fost facuta la iesirea din sediul PSD, dupa o discutie cu presedintele interimar al partidului, Liviu Dragnea, si in contextul in care premierul Victor Ponta a declarat ca nu este de acord cu actul normativ adoptat in timpul interimatului lui Gabriel Oprea, urmand ca el sa fie abrogat.

"Ordonanta este in vigoare, aplicarea ei incepe de la 1 august", a raspuns Rovana Plumb intrebata fiind de jurnalisti.

Totodata, aceasta a reamintit ca saptamana viitoare se va face o rectificare bugetara. "Vom decide atunci daca incepe aplicarea de la 1 august. Impactul bugetar e foarte mic, sub 600.000 de lei", a mai declarat ministrul Muncii, exprimandu-si opinia ca "este posibil" ca ordonanta sa fie aplicata asa cum este prevazut in acest moment.

Rovana Plumb si Liviu Dragnea au discutat mai bine de doua ore la sediul ...citeste mai departe despre "Salarii triple pentru inaltii demnitari - Ordonanta intra in vigoare la 1 august, desi Ponta a zis ca o anuleaza" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rovana Plumb ordonanta demnitari, #Ponta ordonanta salarii demnitari , #Stiri Guvern