Circ in C. Deputatilor: Legea lui Dragnea, intoarsa la comisii. Votul electronic, inchis. N. Paun poate fi arestat

Miercuri, 24 Februarie 2016, ora 15:45
1153 citiri
Circ in C. Deputatilor: Legea lui Dragnea, intoarsa la comisii. Votul electronic, inchis. N. Paun poate fi arestat
Foto: Arhiva (B1 TV)

Plenul Camerei Deputatilor a decis miercuri, prin vot, retrimiterea la comisiile de specialitate a proiectului cunoscut sub numele de "legea defaimarii", initiat si puternic sustinut de Liviu Dragnea. De asemenea, s-a decis renuntarea la votul electronic pentru o saptamana si a fost ridicata imunitatea lui Nicolae Paun, care poate fi arestat preventiv.

Saptamana trecuta, proiectul lui Dragnea nu a intrunit numarul de voturi necesar pentru adoptarea unei legi organice, nefiind depasit pragul cerut de lege, de 50% plus 1 din numarul parlamentarilor prezenti in sala.

Liderul PSD a cedat atunci, dar a sustinut ca sistemul de vot electronic a fost defect. In prima instanta, presedintele PSD a spus ca va reinitia legea, intr-o forma similara, insa intre timp s-a razgandit. Grupul PSD a cerut revotarea legii Dragnea si a altor 8 proiecte.

Secretariatul general al Camerei il contrazice pe Dragnea: Sistemul de vot electronic a functionat toata ziua, in parametri normali

Plenul a ...citeste mai departe despre "Circ in C. Deputatilor: Legea lui Dragnea, intoarsa la comisii. Votul electronic, inchis. N. Paun poate fi arestat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#legea defaimarii Dragnea , #Stiri Guvern