Scandalul iscat de repetentul Tariceanu

Sambata, 10 Iunie 2017, ora 19:33
596 citiri
Scandalul iscat de repetentul Tariceanu

Nu mi-as fi imaginat de unde are atata inversunare pe dascali presedintele Senatului, daca n-as fi citit candva in presa informatia ca studentul Tariceanu Calin Constantin Anton a ramas repetent in anul II al Facultatii de Hidrotehnica, neputand promova chiar examenul la disciplina de baza, "Hidraulica si mecanica fluidelor", la care a obtinut nota 4.

Ca sa vedeti ce chestie: presedintele Senatului este un fost repetent, presedintele Camerei Deputatilor a si recunoscut in presa ca a fost repetent in facultate, iar fostul presedinte al Senatului Crin Antonescu a fost si el repetent, daca nu ma insel, chiar de doua ori la rand. Parca a tunat si i-a adunat!

Dar, in opinia mea, nu este o rusine de nedescris sa ramai repetent un an, daca in anul urmator ti-ai revizuit atitudinea fata de invatatura, daca ti-ai luat examenele si ai promovat, chiar si cu intarziere in anul urmator. Oricine greseste, oricine se indreapta.

Rusine este insa faptul ca fostul student Tariceanu Calin Constantin Anton, ajungand intre timp sus, pe piramida ierarhiei dambovitene, a hotarat din senin sa le plateasca profesorilor de atunci polita pentru ca-l puneau cu burta pe carte. Ignobil!

In opinia mea, numai asa se explica faptul ca senatorul Traiceanu, care duce un adevarat trai pe vatrai, cu cateva luni de vacanta parlamentara, cu o saptamana de lucru care incepe de obicei luni sau marti la pranz si se termina cam joi dupa amiaza, cu lefuri si indemnizatii pe care Parlamentul singur si le aproba, cu pensia speciala care-l asteapta cand se va retrage sau va fi retras, zic numai asa se explica faptul ca acest domn a simtit nevoia sa-si verse naduful pe cei care s-au straduit sa-i puna in mana diploma de inginer si sa-l faca om.

Ei bine, in loc sa le multumeasca dascalilor care s-au straduit sa-l invete carte, Tariceanu s-a pomenit contestandu-le majorarea salariilor si sporului de stres prevazut de lege, pentru motivul ca au o munca lejera si stau in vacanta patru luni pe an - dupa un calcul facut chiar de dansul.

Ca sa vezi, cine vorbeste de funie in casa spanzuratului!

Probabil, domnul Tariceanu nici nu si-a dat seama ce gugumanii expune si, mai ales, ce reactie dura vor avea in societate cuvintele sale nu numai nesocotite, dar si ireverentioase adresate celor care l-au invatat facandu-l sa ajunga acolo unde este.

Si n-a ajuns pe baza unor merite rezultate din profesie sa sau din vot, ci pe baza unor aranjamente la masa verde, facute postelectoral.

Caci pe b ...citeste mai departe despre "Scandalul iscat de repetentul Tariceanu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Calin Popescu Tariceanu repetent, #Liviu Dragnea repetent, #Tariceanu salarii profesori , #Stiri Guvern