Schimbare radicala: Germania ar putea reintroduce controale la granita cu Austria

Duminica, 13 Septembrie 2015, ora 18:24
1064 citiri

Germania se pregateste sa introduca controale la granita cu Austria, suspendand astfel acordurile Schengen privind libera circulatie in Europa, relateaza presa locala.

Ziarul german Bild a scris ca oficialii din Bavaria se pregatesc sa "inchida" granita cu Austria, ceea ce publicatia numeste "o schimbare substantiala" a politicii privind refugiatii, informeaza Independent.

Traficul feroviar a fost intrerupt intre Austria si Germania.

Der Spiegel a notat ca Germania a suspendat acordurile Schengen privind libera circulatie in Europa. Doar cei cu "acte valide de calatorie" vor putea intra din Austria in Germania in urmatoarea perioada.

"Angela Merkel l-a asigurat pe cancelarul Werner Faymann ca nu va fi haos", a declarat o sursa guvernamentala citata de Kronen Zeitung.

Zeci de mii de refugiati au ajuns in sudul Germaniei in ultimele saptamani. Aproximativ 13.000 de refugiati ar fi ajuns in Munchen doar sambata.

Terorist printre refugiati: Membru ...citeste mai departe despre "Schimbare radicala: Germania ar putea reintroduce controale la granita cu Austria" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Germania controale granita Austria, #Germania criza refugiati , #Stiri Guvern