Se cauta Guvern pentru Romania: Zeci de ONG-uri ii transmit lui Iohannis ce criterii sa respecte

Luni, 09 Noiembrie 2015, ora 16:11
1056 citiri
Se cauta Guvern pentru Romania: Zeci de ONG-uri ii transmit lui Iohannis ce criterii sa respecte
Foto: Administratia Prezidentiala

Peste 35 de organizatii neguvernamentale fac apel catre presedintele Klaus Iohannis ca viitorul premier, dar si membrii Cabinetului sau sa fie desemnati pe criterii de integritate si competenta, iar un demers similar sa fie initiat si in cadrul Administratiei Prezidentiale pana la sfarsitul anului.

Oganizatiile semnatare ii transmit presedintelui ca exista un numitor comun al revendicarilor din strada, respectiv lupta impotriva coruptiei si reforma clasei policite, iar un prim pas pe drumul spre un alt fel de a face politica il reprezinta desemnarea viitorului candidat la postul de premier.

"Va solicitam ca pentru viitorul candidat la postul de prim-ministru si pentru membrii Cabinetului sau sa aplicati urmatorul set de criterii de integritate si competenta: integritate si competenta", se arata in apelul transmis presedintelui.

Organizatiile semnatare spun ca, in ceea ce priveste integritatea, viitorul premier, dar si membrii Cabinetului, ar trebui sa nu fie si sa nu fi fost ...citeste mai departe despre "Se cauta Guvern pentru Romania: Zeci de ONG-uri ii transmit lui Iohannis ce criterii sa respecte" pe Ziare.com

#ONG solicitari Iohannis premier, #Iohannis consultari premier , #Stiri Guvern