Sebastian Ghita, inculpat: Control judiciar si cu sechestru in dosarul in care e acuzat ca a dat mita o vila

Marti, 14 Iulie 2015, ora 13:18
1012 citiri
Sebastian Ghita, inculpat: Control judiciar si cu sechestru in dosarul in care e acuzat ca a dat mita o vila
Foto: Digi24 (Arhiva)

Deputatul Sebastian Ghita a fost inculpat oficial, marti, de procurorii DNA si pus sub control judiciar in dosarul in care este acuzat de comiterea unor infractiuni impreuna cu Iulian Badescu, fostul primar al municipiului Ploiesti.

Ghita este acuzat de dare de mita, instigare la abuz in serviciu si spalare de bani, iar Badescu de luare de mita si abuz in serviciu, se arata intr-un comunicat al DNA.

"De asemenea, procurorii au dispus luarea masurii controlului judiciar pe o durata de 60 de zile, incepand de la data de 14.07.2015, pana la data de 11.09.2015, fata de inculpatul Ghita Sebastian Aurelian", se mai arata in comunicatul citat.

Pe timpul cat se afla sub control judiciar, deputatul are mai multe obligatii, printre care ai aceea "sa nu se apropie de persoanele mentionate in ordonanta de dispunere a controlului judiciar si sa nu comunice direct sau indirect, pe nicio cale, cu acestea".

"Inculpatului Ghita Sebastian Aurelian i s-a atras atentia ca, in caz de incalcare ...citeste mai departe despre "Sebastian Ghita, inculpat: Control judiciar si cu sechestru in dosarul in care e acuzat ca a dat mita o vila" pe Ziare.com

#Ghita control judiciar mita Badescu, #Ghita dosare DNA , #Stiri Guvern