Secretarul de stat Gadea, demis de Grindeanu: Premierul a demonstrat rautate viscerala

Luni, 19 Iunie 2017, ora 21:59
785 citiri
Secretarul de stat Gadea, demis de Grindeanu: Premierul a demonstrat rautate viscerala
Foto: Arhiva Facebook/Sorin Grindeanu

Presedintele PSD Teleorman, Adrian Gadea, fost secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale, a afirmat luni ca premierul Sorin Grindeanu a demonstrat o "rautate viscerala" prin "decapitarea" conducerii ministerului.

Potrivit lui Gadea, sunt nefondate acuzele pe care premierul Grindeanu i le-a adus ministrului demisionar Sevil Shhaideh privind "intarzieri nepermise" in implementarea Programului National de Dezvoltare Locala (PNDL).

Sevil Shhaideh ameninta cu plangere penala dupa ce Grindeanu i-a blocat accesul la PNDL, program de 2 miliarde de lei

"Sunt declaratiile domnului Grindeanu, ale domnului Ponta. Au decapitat tot, inclusiv secretarul general si secretarii generali adjuncti. Doamnei Shhaideh i-au transmis sa nu mai semneze nimic pe PNDL si, daca vrea sa semneze ceva, sa se duca sa discute. Domnul Grindeanu a mintit si minte in continuare", a afirmat Adrian Gadea intr-o conferinta de presa la Alexandria.

Potrivit fostului secretar de stat, implementarea PNDL era in termen in momentul in care s-a decis demiterea secretarilor de stat si a secretarilor adjuncti de la Ministerul Dezvoltarii.

"Programul National de Dezvoltare Locala era finalizat. Pe acest program au fost depuse peste 13.000 de solicitari. A durat evaluarea care a fost facuta de catre o comisie. A trebuit sa verificam toate proiectele depuse pe PNDL.

Cred ca a demonstrat prin decapitarea intregului Minister al Dezvoltarii o rautate viscerala. A dorit sa blocheze acest program, inceperea investitiilor in aceasta tara. I-am explicat care sunt procedurile. Practic, astazi, activitatea ministerului este blocata. E pacat sa blochezi un asemenea program. Pacat ca a fost blocat", a mai spus Gadea.

Shhaideh s-a dus la Guvern: Ii cere lui Grindeanu sa numeasca urgent secretari de stat dupa ce i-a demis in masa

Potrivit fostului secretar de stat, daca motiunea de cenzura va trece de votul Parlamentului, investitiile in cadrul PNDL vor incepe cu o intarziere de aproximativ trei saptamani din cauza blocajului politic si administrativ din ultimele zile.

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat ca a semnat, duminica, ordinele de demitere pentru toti secretarii de stat din Ministerul Dezvoltarii Regionale si pentru secretarii adjuncti, in legatura cu lansarea programului PNDL 2.

El a subliniat ca PNDL 2 este un obiectiv prioritar al sau, ca premier.

"Nu accept ca acest program sa fie folosit in scopuri politice si nu am de gand sa tolerez asa ceva. (...) Pentru a inla ...citeste mai departe despre "Secretarul de stat Gadea, demis de Grindeanu: Premierul a demonstrat rautate viscerala" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Adrian Gadea Grindeanu demitere conducere MDRAPFE, #Grindeanu demitere secretari MDRAPFE, #Adrian Gadea Shhaideh PNDL , #Stiri Guvern