Sefa M10 ataca partidul lui Nicusor Dan: USR nu face aliante, absoarbe partide mici si da Capitala pe mana PSD

Duminica, 21 August 2016, ora 13:28
685 citiri
Sefa M10 ataca partidul lui Nicusor Dan: USR nu face aliante, absoarbe partide mici si da Capitala pe mana PSD
Foto: Facebook/Ioana Constantin

Presedintele M10, Ioana Constantin, a declarat ca nu vrea ca formatiunea pe care o conduce sa se alature Uniunii Salvati Romania, deoarece aceasta nu doreste aliante, ci vrea doar sa absoarba partide mai mici.

Aceasta a precizat ca reprezentantii Uniunii Salvati Bucurestiul au dat Capitala "pe mana PSD pentru ca nu au dorit sa colaboreze".

"USR nu doreste sa faca aliante electorale, ei doresc doar sa existe fuziuni, sa absoarba sau altii sa isi puna candidatii pe listele lor. Mie mi se pare extrem de gresit, mai ales ca esti un partid foarte nou, sa vii sa omori cumva restul partidelor noi de pe piata care au structuri in teritoriu. M10 nu poate niciodata sa fuzioneze cu USR pentru ca noi avem structuri in teritoriu", a declarat Ioana Constantin.

Presedintele M10 a adaugat ca cei de la Uniunea Salvati Bucurestiul (USB) "au dat Capitala pe mana PSD", pentru ca nu ...citeste mai departe despre "Sefa M10 ataca partidul lui Nicusor Dan: USR nu face aliante, absoarbe partide mici si da Capitala pe mana PSD" pe Ziare.com

#M10 Nicusor Dan aliante, #Ioana Constantin presedinte M10, #Ioana Constantin M10 , #Stiri Guvern