Seful SRI: Asistam la transformarea vechii Cortine de Fier intr-o "cortina de ceata"

Marti, 03 Iunie 2014, ora 08:59
1170 citiri
Seful SRI: Asistam la transformarea vechii Cortine de Fier intr-o "cortina de ceata"
Foto: Evenimentul Zilei

Directorul SRI, George Maior, a declarat luni, cu ocazia unei conferinte despre securitate, ca asistam la transformarea vechii Cortine de Fier intr-o "cortina de ceata". Potrivit sefului SRI, daca fierul este predictibil, ceata este exact opusul acestui lucru.

Luni a avut loc deschiderea oficiala a primei editii a programului de formare cu participare internationala "Securitate in regiunea Marii Negre. Provocari comune, viitor sustenabil", organizat de catre Academia Nationala de Informatii "Mihai Viteazul" in parteneriat cu Harvard University si cu participarea Universitatii Nationale de Informatii (SUA).

Noul program este continuatorul platformei Harvard Black Sea Security Program lansate in anul 1997, formula in marja careia Romania a fost foarte activa, organizand cinci evenimente regionale in perioada 2002-2013, se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul SRI.

La deschiderea programului de formare, gazduita de Administratia Prezidentiala si de Palatul Parlamentului, au ...citeste mai departe despre "Seful SRI: Asistam la transformarea vechii Cortine de Fier intr-o "cortina de ceata"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#George Maior Cortina Fier, #sef SRI cortina ceata, #director SRI securitate , #Stiri Guvern