Seful UDMR i-a mentionat pe Dacian Ciolos sau Bogdan Olteanu ca gen de premier

Sambata, 07 Noiembrie 2015, ora 17:55
1029 citiri
Seful UDMR i-a mentionat pe Dacian Ciolos sau Bogdan Olteanu ca gen de premier
Foto: site oficial Kelemen Hunor

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, este de parere ca persoana desemnata ca premier al Romaniei, care sa asigure guvernarea tarii pana in primavara sau vara anului viitor, cand ar putea avea loc alegeri anticipate, ar trebui sa fie o persoana cu experienta, dar care nu este implicata pentru moment intr-un proiect politic.

Intrebat de jurnalisti, sambata, dupa Consiliul Reprezentantilor Unionali (CRU), cum ar trebui sa fie viitorul premier, liderul UDMR i-a dat ca exemplu pe Dacian Ciolos si Bogdan Olteanu, dar a subliniat ca aceasta nu inseamna ca Uniunea il propune pe vreunul dintre acestia doi, nominalizarea premierului fiind atributul presedintelui tarii.

A doua zi de consultari cu partidele si "strada". Iohannis are doua variante - anticipate si tehnocrati

"Gen Dacian Ciolos (fost comisar european - n.red.), gen Bogdan Olteanu (viceguvernator BNR - n.red.). Un om care nu intra in competitie politica anul viitor, care are in spate, daca vreti, o institutie solida, o cariera ...citeste mai departe despre "Seful UDMR i-a mentionat pe Dacian Ciolos sau Bogdan Olteanu ca gen de premier" pe Ziare.com

#UDMR Ciolos premier, #Ciolos premier, #Bogdan Olteanu premier UDMR , #Stiri Guvern