Seful UDMR vede un pericol "nervos" legat de proteste

Sambata, 07 Noiembrie 2015, ora 13:44
609 citiri
Seful UDMR vede un pericol "nervos" legat de proteste
Foto: site oficial Kelemen Hunor

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sambata, la Cluj, ca evenimentele din ultima saptamana "pot sa schimbe radical relatiile politice din aceasta tara".

"Evenimentele din ultima saptamana, ne place sau nu ne place, pot sa schimbe radical relatiile politice din aceasta tara. Trebuie sa intelegem si sa vedem aceste lucruri in mod foarte clar. Cu totii trebuie sa intelegem acest lucru, mai ales aceia care se ocupa zi de zi, ca profesie, de aceste lucruri.

Trebuie sa intelegem ca aceste lucruri au avut niste preliminarii, niste antecedente si putem sa anticipam de pe acum ca aceste evenimente vor avea consecinte foarte serioase", a declarat Kelemen Hunor, de la tribuna Consiliului Reprezentantilor Unionali, intrunit sambata la Cluj.

Declaratia a fost facuta dupa ce toti cei 142 de membri ai UDMR prezenti in sala au tinut un moment de reculegere pentru victimele incendiului de la clubul Colectiv.

Liderul UDMR a afirmat in continuare ca este evident ca era post-comunista ...citeste mai departe despre "Seful UDMR vede un pericol "nervos" legat de proteste" pe Ziare.com

#Kelemen Hunor proteste revolta, #UDMR Kelemen Hunor Guvern , #Stiri Guvern