Senator UNPR condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare: I se si confisca 180.000 de euro

Marti, 12 Aprilie 2016, ora 11:15
1123 citiri
Senator UNPR condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare: I se si confisca 180.000 de euro
Foto: Ziare.com

Senatorul UNPR Marius Isaila a fost condamnat de ICCJ la patru ani de inchisoare cu executare, instanta dispunand si confiscarea de la acesta a 180.000 de euro, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta privind blocarea unui control ANAF si atribuirea de contracte pe bani publici.

Instanta a dispus, luni, condamnarea lui Marius Ovidiu Isaila la trei ani de inchisoare pentru trafic de influenta in forma continuata si la un an de inchisoare pentru instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata, informeaza News.ro.

Dupa contopirea pedepselor, instanta a stabilit ca Isaila sa execute pedeapsa cea mai grea, la care a adaugat un spor de pedeapsa de un an, astfel ca senatorul a fost condamnat in final la patru ani de inchisoare cu executare si la doi ani pedeapsa complementara a interzicerii exercitarii unor drepturi civile.

Prin aceeasi decizie, instanta l-a achitat pe Isaila pentru una dintre acuzatiile de trafic de influenta si a decis mentinerea masurii ...citeste mai departe despre "Senator UNPR condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare: I se si confisca 180.000 de euro" pe Ziare.com

#Marius Isaila condamnat, #Isaila condamnat inchisoare, #Marius Isaila 4 ani inchisoare , #Stiri Guvern