Senatorii si deputatii, in sedinta ordinara - care sunt prioritatile legislative

Marti, 01 Septembrie 2015, ora 07:39
861 citiri
Senatorii si deputatii, in sedinta ordinara - care sunt prioritatile legislative
Foto: Ziare.com

Senatul si Camera Deputatilor incep marti o noua sesiune ordinara.

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a convocat Biroul permanent pentru ora 14.00, urmand ca de la 15.00 grupurile parlamentare sa se intruneasca intr-o sedinta. Senatorii se vor reuni, incepand cu ora 16.00, in prima sedinta de plen a sesiunii ordinare de toamna a Camerei Superioare a Parlamentului.

In plan legislativ, in aceasta sesiune ordinara, senatorii vor relua discutiile pe marginea cererii de reexaminare pe care presedintele Klaus Iohannis a transmis-o Senatului cu privire la proiectul Codului fiscal. Parlamentul fusese convocat in sesiune extraordinara, in perioada 24 - 26 august, pentru a discuta solicitarea presedintelui, dar luarea unei decizii a fost amanata, prin acordul partidelor politice parlamentare, pentru sesiunea ordinara. De asemenea, majoritatea si Opozitia au convenit ca unele dintre masurile de relaxare fiscala prevazute de noul Cod sa fie aplicate etapizat.

In dezbaterea ...citeste mai departe despre "Senatorii si deputatii, in sedinta ordinara - care sunt prioritatile legislative" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#senat sesiune ordinara, #Camera Deputatilor sesiune ordinara , #Stiri Guvern