Senatul in frunte cu PSD l-a salvat pe Oprea. Dragnea spune ca vrea sa elimine imunitatile

Marti, 20 Septembrie 2016, ora 12:13
599 citiri
Senatul in frunte cu PSD l-a salvat pe Oprea. Dragnea spune ca vrea sa elimine imunitatile
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca va propune eliminarea imunitatii pentru toata lumea, de la parlamentari la presedinte.

Afirmatia a fost facuta de seful social-democratilor marti, la un eveniment economic, in contextul in care a fost intrebat cum comenteaza faptul ca Gabriel Oprea a fost salvat de urmarire penala prin votul colegilor sai.

Mediafax a transmis marti ca printre cei care au votat pentru a-l scapa pe Oprea de urmarire penala se numara multi peseditsi, inclusiv nume cunoscute precum Cristian Dumitrescu, Daniel Savu, Georgica Severin, Ioan Chelaru, Petru Filip sau Serban Nicolae.

"Nu mai comentez demult astfel de voturi pentru ca, atata timp cat noi avem in Constitutie acea prevedere, gresita din punctul meu de vedere - poate initial cei care au facut Constitutia au gandit intr-un fel, numai ca evolutia societatii ne pune in situatia in care presiunea care se pune pe deputati sau pe senatori e inimaginabila si ii pune pe acesti oameni sa devina ...citeste mai departe despre "Senatul in frunte cu PSD l-a salvat pe Oprea. Dragnea spune ca vrea sa elimine imunitatile" pe Ziare.com

#Dragnea eliminare imunitate , #Stiri Guvern