Sesiune extraordinara pentru numirea lui MRU la conducerea SIE?

Miercuri, 24 Iunie 2015, ora 22:47
888 citiri
Sesiune extraordinara pentru numirea lui MRU la conducerea SIE?
Foto: captura Realitatea TV

Copresedintele PNL Alina Gorghiu sustine ca daca PSD "are o reticenta" pentru a convoca plenul pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE, PNL ar putea covoca sesiune extraordinara.

"Este o propunere potrivita. Mihai Razvan Ungureanu a mai fost la SIE. Nu putem vorbi de o persoana care nu are expertiza sau experienta in domeniu. Dificultatea va fi sa-i convingem pe cei de la PSD sa renunte la mizele mici. Au o rezerva majora de a convoca BPR. In cazul lui Melescanu a durat o zi, acum, PSD, luat prin surprindere de propunere si de suportul celorlalte partide, sunt ezitanti. Maine dimineata vom depune, cu semnaturi de la colegii de la UNPR, solicitare pentru demararea procedurilor de convocare a BP", a declarat Gorghiu la Realitatea TV.

Aceasta a mentionat ca in situatia in care nu va fi covocat plenul luni pentru numirea lui Ungureanu, nu are nicio rezerva in convocarea sesiunii extraordinare.

"Daca nu se va convoca plenul luni, nu am nicio rezerva sa convoc sesiune ...citeste mai departe despre "Sesiune extraordinara pentru numirea lui MRU la conducerea SIE?" pe Ziare.com

#Gorghiu sesiune extraordinara MRU, #MRU nominalizat sef SIE , #Stiri Guvern