Si Senatul a fost convocat in sesiune extraordinara. PNL acuza un viclesug al PSD

Marti, 10 Ianuarie 2017, ora 12:56
1032 citiri
Si Senatul a fost convocat in sesiune extraordinara. PNL acuza un viclesug al PSD
Foto: Arhiva Ziare.com

Senatul a fost convocat, marti, in sesiune extraordinara de catre Biroul Permanent pentru perioada 10-31 ianuarie, programul de lucru incluzand doar activitati in teritoriu si in comisiile permanente.

"In sedita Biroului Permanent s-a decis convocarea plenului pentru azi, la ora 13:00, de asemenea, pentru convocarea unei sesiuni extraordinare 10-31 ianuarie. Noul Parlament e responsabil, incearca sa rezolve probleme de administrare, guvernare, colegii mei azi vor intruni cvorumul la Senat.

La 13:00, conform Regulamentului, trebuie intrunit plenul. Pe 25 (ianuarie - n.red.) cred ca vom primi proiectul de buget de la Guvern", a anuntat vicepresedintele Senatului Nicolae Badalau.

Badalau a fost desemnat de catre presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sa asigure conducerea acestei camere legislative in perioada 6-13 ianuarie.

PNL acuza un viclesug al PSD

Liberalii au criticat convocarea sesiunii extraordinare, pe care o considera "un viclesug" pentru ca Guvernul sa ...citeste mai departe despre "Si Senatul a fost convocat in sesiune extraordinara. PNL acuza un viclesug al PSD" pe Ziare.com

#Senat sesiune extraordinara, #Senat convocat sesiune extraordinara, #Senat sesiune extraordinara ianuarie , #Stiri Guvern