Soferul ajuns senator dezvaluie detalii din culisele caderii lui Gabriel Oprea si cum a fost ofertat de Ilie Sarbu - Interviu

Joi, 08 Decembrie 2016, ora 17:23
1009 citiri
Soferul ajuns senator dezvaluie detalii din culisele caderii lui Gabriel Oprea si cum a fost ofertat de Ilie Sarbu - Interviu
Foto: Facebook / Ioan Iovescu

In 2012, Ioan Iovescu a fost ales senator din partea PP-DD, partidul fondat de Dan Diaconescu. Dupa patru ani, timp in care cunoscutul om de televiziune a ajuns la inchisoare si PP-DD s-a revarsat in alte partide, Iovescu s-a inscris in PSD.

Nu mai candideaza, desi si-a dorit. "Viata nu se sfarseste cu alegerile din 2016. Eu am incredintarea ca Domnul ma foloseste in continuare", spune el.

In varsta de 55 de ani, Ioan Iovescu a devenit cunoscut dupa ce, sofer fiind, a ajuns parlamentar cheltuind doar 1.000 de lei in campania electorala.

"Dan Diaconescu este un om deosebit, am vorbit cu dumnealui de multe ori. Din punctul meu de vedere, este un al doilea Ceausescu, un mare patriot", declara el dupa victorie.

Intr-un interviu acordat Ziare.com la final de mandat, Ioan Iovescu vorbeste despre destramarea partidului care l-a adus in Parlament si face dezvaluiri din bucataria politicii de nivel inalt.

De ce nu mai candidati?

Eu am dorit sa candidez, m-am rugat si Domnul ...citeste mai departe despre "Soferul ajuns senator dezvaluie detalii din culisele caderii lui Gabriel Oprea si cum a fost ofertat de Ilie Sarbu - Interviu" pe Ziare.com

#Iovescu senator PSD Oprea , #Stiri Guvern