Sorin Cimpeanu nu vrea sa fie interimar la Interne. I-a delegat atributiile secretarului desemnat si de Oprea

Luni, 09 Noiembrie 2015, ora 16:03
980 citiri
Sorin Cimpeanu nu vrea sa fie interimar la Interne. I-a delegat atributiile secretarului desemnat si de Oprea
Foto: Guvernul Romaniei

Sorin Cimpeanu, ministru al Educatiei si tototada premier interimar, se pare ca nu doreste sa asigure interimatul si la Ministerul de Interne. Astfel, el si-a delegat atributiile catre Ilie Botos, secretar de stat in cadrul MAI, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

"Astazi, 09.11.2015, in urma demisiei viceprim-ministrului pentru securitate nationala, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, primul-ministru interimar Sorin Cimpeanu a preluat conducerea Ministerului Afacerilor Interne. In acelasi timp, primul-ministru interimar si-a delegat atributile de ministru al Internelor catre Ilie Botos, secretar de stat in cadrul Ministerului Afacerilor Interne", se precizeaza in comunicat.

Iohannis i-a acceptat demisia lui Oprea. Sorin Cimpeanu, numit interimar si la Ministerul de Interne

Vineri, liderul UNPR Gabriel Oprea a declarat ca nu va mai participa la sedintele guvernului interimar si ca si-a delegat atributiile de ministru al Internelor tot secretarului de stat Ilie ...citeste mai departe despre "Sorin Cimpeanu nu vrea sa fie interimar la Interne. I-a delegat atributiile secretarului desemnat si de Oprea" pe Ziare.com

#Sorin Cimpeanu prenier interimar, #Sorin Cimpeanu ministru interne interimar , #Stiri Guvern