Sorin Cimpeanu, primele declaratii in calitate de premier interimar: Sunt onorat. Romania ramane stabila

Joi, 05 Noiembrie 2015, ora 13:30
1192 citiri
Sorin Cimpeanu, primele declaratii in calitate de premier interimar: Sunt onorat. Romania ramane stabila
Foto: Arhiva / Guvern

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a sustinut, joi, primele declaratii in calitate de premier interimar, precizand ca mandatul sau este unul limitat si exprimandu-si convingerea ca Romania ramane o tara stabila.

Ministrul interimar s-a declarat onorat de increderea acordata, a precizat ca pe perioada interimatului guvernul nu va putea adopta ordonante si nici emite proiecte de lege, dar va lucra la aspectele tehnice ale legii bugetului. De asemenea, Sorin Cimpeanu si-a exprimat speranta ca se va gasi o solutie definitiva pentru Guvern "cat mai curand".

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca a respins propunerea facuta de Victor Ponta, de a-l numi premier interimar pe Mircea Dusa, ministrul Apararii (PSD), si ca a semnat decretul pentru numirea in aceasta functie a lui Sorin Cimpeanu (ALDE).

Ziare.com a transmis declaratiile in format LIVE text declaratiile premierului interimar Sorin Cimpeanu:

- Doresc sa apreciez increderea deosebita, incredere ce ma onoreaza. ...citeste mai departe despre "Sorin Cimpeanu, primele declaratii in calitate de premier interimar: Sunt onorat. Romania ramane stabila" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Sorin Cimpeanu declaratii premier interimar , #Stiri Guvern