Sova se apara in Senat: Nu sunt asa periculos, nu fuge lumea de mine in mall

Joi, 03 Decembrie 2015, ora 11:01
935 citiri
Sova se apara in Senat: Nu sunt asa periculos, nu fuge lumea de mine in mall
Foto: captura Realitatea TV

Senatorul PSD Dan Sova a tinut un discurs, joi dimineata, in plenul Senatului, unde urmeaza sa se dea un vot pe cererea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii sale preventive, in noul dosar de coruptie.

"Ma aflu in fata dvs. pentru a treia oara anul acesta la un vot de ridicare a imunitatii, incep sa ma apropii de recorduri nedorite. Simt nevoia sa va aduc la cunostinta cateva date. S-a prezentat in fata dvs. un dosar de 3.000 de file, acest dosar se refera la doua infractiuni, abuz in serviciu si trafic de influenta. Din cele 3.000, referitoare la mine sunt 60 de pagini. Cele 60 de pagini nu sunt de probe, sunt un denunt si ordonantele procurorului. In afara de denunt nu exista nicio proba.

Cineva a facut un denunt pe 9 octombrie, n-am stiut nimic, s-au facut cele 3.000 de file. Pe 19 noiembrie am fost adus cu mandat la DNA, (...) am fost declarat suspect si in urmatoarele 30 de minute mi s-a cerut arestarea. In februarie, v-am cerut sa votati impotriva arestarii. Pentru ...citeste mai departe despre "Sova se apara in Senat: Nu sunt asa periculos, nu fuge lumea de mine in mall" pe Ziare.com

#Sova arestare DNA, #Dan Sova Senat arestare , #Stiri Guvern