Strategia de Aparare: Scandalul de la Bucuresti si ideile de la Bruxelles

Marti, 23 Iunie 2015, ora 13:53
1019 citiri
Strategia de Aparare: Scandalul de la Bucuresti si ideile de la Bruxelles
Foto: Arhiva (Administratia Prezidentiala)

In timp ce la Bucuresti dezbaterea pe Strategia de Aparare s-a lasat cu scandal si acuzatii, la Bruxelles lucrurile sunt mult mai simple si mai clare. Liderii europeni urmeaza sa ceara statelor membre, la summit-ul UE de joi si vineri, sa aloce bani suficienti pentru aparare, sume dublate de fonduri importante de la bugetul comun.

Scandal in Parlament pe Strategia de Aparare LIVE

Romania va fi reprezentata de presedintele Klaus Iohannis, care a prezentat luni in plenul reunit al Parlamentului Strategia Nationala de Aparare a Tarii pentru perioada 2015 - 2019.

Comisiile de Aparare din Camera Deputatilor si Senat au avizat favorabil pe 17 iunie Strategia Nationala de Aparare si documentul trebuia sa fie votat marti dupa-amiaza. Strategia contine si proiectia bugetara pe aparare, cu care Iohannis trebuie sa mearga la Bruxelles.

Sefii de stat si de guvern vor discuta pe larg despre posibilitatea dezvoltarii sectorului de aparare, pentru a se face pasi importanti spre o viitoare ...citeste mai departe despre "Strategia de Aparare: Scandalul de la Bucuresti si ideile de la Bruxelles" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#UE strategie aparare Iohannis, #UE summit aparare Iohannis , #Stiri Guvern