Succesoarea lui Nigel Farage crede ca Putin e un erou politic, ca Churchill sau Thatcher

Luni, 19 Septembrie 2016, ora 16:19
725 citiri
Succesoarea lui Nigel Farage crede ca Putin e un erou politic, ca Churchill sau Thatcher
Foto: Arhiva Kremlin

Diane James, noul lider al partidului extremist britanic UKIP, considera ca presedintele Vladimir Putin este un erou politic, punandu-l pe aceeasi treapta cu Winston Churchill si Margaret Thatcher.

Intr-un interviu pentru BBC1 Sunday Politics, Diane James, care a fost aleasa ca lider al UKIP in locul lui Nigel Farage saptamana trecuta, a fost intrebata pe cine considera, pe langa Vladimir Putin, drept eroi politici, ea numindu-i pe Thatcher si Churchill, informeaza The Guardian.

Intrebarea a survenit dupa ce in 2015, cand era purtatorul de cuvant al afacerilor externe in UKIP, James i-a facut lui Putin un adevarat elogiu, descriindu-l drept un lider puternic, care lupta pentru poporul sau.

"Il admir din punctul de vedere al faptului ca face totul pentru tara lui. Este foarte nationalist. E un lider foarte puternic. Pune Rusia pe primul loc si se opune modului in ...citeste mai departe despre "Succesoarea lui Nigel Farage crede ca Putin e un erou politic, ca Churchill sau Thatcher" pe Ziare.com

#UKIP Putin erou politic, #Putin comparat Churchill Margaret Thatcher , #Stiri Guvern